Këngët më të reja në Radio KFOR

Edhe këtë javë, e premtja vjen me këngë të reja, ku redaktorët e muzikës janë kujdesur që këto premiera botërore t’i ketë edhe Radio KFOR-i. Më poshtë këtij lajmi, mund të gjeni këngët premierë, të publikuara nga artistë të ndryshëm dhe të zhanreve të ndryshme, të cilat mund t’i dëgjoni në Radio KFOR: Sigala, Mae…

Rezyme e disa prej festivale që po e pasurojnë jetën kulturore në vend

ReMusica – Festivali Ndërkombëtar i Muzikës Bashkëkohore është një ngjarje kulturore, që ka për qëllim të i prezantojë dhe promovojë audiencës lokale, zhvillimet në muzikën bashkëkohore, në skenën ndërkombëtare dhe lokale. Këtë vit ReMusica e përmbylli edicionin e 22-të me radhë. Ky Festival prezanton muzikë bashkëkohore përmes performancave që paraqesin tendencat e ndryshme stilistike prej…