Matni shtypjen e gjakut, kontrollojeni më shpesh atë dhe jetoni më gjatë!

Sëmundja e tiroideve është shumë e zakonshme, ku vetëm në Shtetet e Bashkuara rreth 20 milionë njerëz kanë një lloj çrregullimi të tiroideve. Gratë, kanë tetë herë më shumë gjasa për t’u diagnostikuar me një çrregullim të tiroideve sesa një burrë. Çrregullimet e tiroideve përfshijnë faktorë të shumtë, gjenetik, mjedisorë, sëmundje autoimune dhe mungesë të…