Festat janë më të bukura, me këngë krishtlindjesh

Dekorime, ambiente shumë ngjyrëshe e muzikë festive, e karakterizojnë periudhën e fundit të vitit. Ndër vite, janë publikuar këngë ikonike që gjatë periudhës së festave mund t’i dëgjoni kudo, por gjatë vitit 2022, artistë të njohur kanë sjellur projekte muzikore pikërisht për t’i bërë festat edhe më të bukura. Më poshtë lajmit, mund të gjeni…

Viti 2022, vit i organizimeve të shumta kulturore në Kosovë

Ngjarjet kulturore në Kosovë përgjatë vitit 2022, kanë qenë të shumta e me organizime të panumërta të shfaqjeve, performancave artistike, ekspozitave dhe aktiviteteve të tjera nga kjo fushë. Padyshim, në krye të ngjarjeve më të rëndësishme në vendin tonë, ishte Bienalja Nomade ‘Manifesta 14’, që mblodhi në Kosovë për 100 ditë rresht, artistë me renome…

Të rejat javore në teknologji

Përmbledhjen e të rejave nga teknologjia, këtë javë e fillojmë me atë që ka ‘trazuar’ rrjetin këtë javë. Elon Musk, ka hapur një sondazh në profilin e tij në Twitter dhe aty ka pyetur ndjekësit e këtij rrjeti, nëse ai duhet ose jo të vazhdonte të ishte në krye të këtij rrjeti social. Me një…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Më 23 dhjetor, të vitit 2018, këngëtarja Miley Cyrus, u martua me aktorin, Liam Hemsworth. Çifti u ndanë pas tetë muajsh. – Në këtë datë, të vitit 1969, këngëtari Sir Elton John, u takua për herë të parë me personat që do të bëheshin ekipi i tij klasik, me kompozitorin Bernie Taupin, aranzhuesin Paul…