Befasi dhe shumë emocione në Kupën e Botës

Tashmë po zhvillohet xhiro e tretë e fazës së grupeve në Kupën e Botës, ndërsa ende nuk është caktuar pjesa vendimtare që do të tregojë se cilat kombëtare do të vazhdojnë rrugën drejt trofeut të lavdishëm. Në xhiron paraprake kemi pasur disa befasi, të cilat kanë bërë që xhiro e tretë të ketë rol vendimtar…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Me 29 nëntor, të vitit 1980, grupi ABBA arriti të jetë në krye të top listës britanike, me këngën “Super Trouper”, e cila gjithashtu ishte pozicionuar e 25-ta me radhë, në top listën e këngëve më të mira në Britani të Madhe. Emri i këngës “Super Trouper”, i referohej ndriçuesve gjigantë të përdorur në…