Policia e Kosovës, apelon për kujdes më të shtuar për pjesëmarrësit në trafik

Ditëve të fundit në vendin tonë janë evidentuar aksidente rrugore ku janë raportuar edhe humbje të jetëve njerëzore. “Angazhime policore janë në proces për të garantuar rrjedhshmëri të trafikut pa pengesa nëpër rrugët e Kosovës dhe parandalim të aksidenteve, përderisa për të gjithë kundërvajtësit në trafik po ndërmerren dhe do të ndërmerren masa ligjore”, kështu…

‘Sea Dance’, Festival i përjetimeve të verës

I cilësuar si një nga 10 festivalet më të mira në Evropë, ‘Sea Dance Festival’ pritet të bëjë bashkë në plazhet e bukura të Buljarisës, në Mal të Zi, të rinj nga gjithë Evropa, të cilët nën aromën e detit do të kenë rastin të shijojnë muzikë nga DJ-ë dhe performues të ndryshëm në këtë…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Me 25 gusht, të vitit 2014, dëgjuesit e radios BBC, e kishin vlerësuar pjesën e kitarës në këngën ‘Whole Lotta Love’ të Led Zeppelin, si instrumentalin e luajtur më së miri në një këngë. – Në po këtë datë, të vitit 1992, këngëtarja Mary J. Blige, lansoi këngën ‘Real Love’, që arriti në krye…