Urime ‘Dita Botërore e Miqësisë’

Janë miqtë e mirë, ata që krijojnë mundësinë dhe të gjenden pranë, në të gjitha momentet e rëndësishme të jetës suaj, qeshin me ty, qajnë me ty, duke krijuar momente të paharruara. Është fat i madh për njerëzit që ruajnë dhe kultivojnë miqësi të tilla, të shëndosha. Pikërisht sot (30 korrik) shënohet ‘’Dita Ndërkombëtare e…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Më 30 korrik, të vitit 1966, bendi The Beatles, filluan një seri pesë javore në vendin e parë në tabelën e albumeve më të dëgjuara amerikane, me albumin e titulluar ‘Yesterday…And Today’, i publikuar vetëm në Shtetet e Bashkuara dhe Kanada. Albumi mbahet mend kryesisht për polemikat rreth imazhit të kopertinës së tij origjinale.…