Ta ruajmë natyrën për mirëqenien e brezave të ardhshëm

Data e sotme (28 korrik) i dedikohet ‘’Ditës Botërore të Ruajtjes së Natyrës’’, e cila thekson nevojën për ruajtjen e një mjedisi të shëndetshëm dhe burimeve natyrore, për të mbajtur një shoqëri të qëndrueshme dhe të shëndetshme. Ruajtja e bimëve dhe kafshëve që përballen me kërcënimin e zhdukjes, është një nga qëllimet kryesore të kësaj…