Eliminoni stresin, duke kaluar më shumë kohë në natyrë

Profesionistët na tregojnë se kalimi i kohës në natyrë, mund të ndihmojë në lehtësimin e stresit dhe ankthit, përmirëson disponimin dhe rrit ndjenjat e lumturisë dhe mirëqenies. Mënyra moderne që po e jetojmë ka ndryshuar rrënjësisht, por truri ynë ka mbetur kryesisht i njëjtë. Ne kemi ende një lidhje të thellë me natyrën dhe hulumtimet…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Më 5 korrik, të vitit 1969, grupi The Rolling Stones dhanë një koncert falas në “Hyde Park” të Londrës, para një publiku prej rreth 250.000 personash, në nderim të themeluesit të grupit, Brian Jones, i cili kishte vdekur dy ditë më parë. Me këtë rast, Mick Jagger lexoi një ekstrakt nga ‘Adonais’ të Percy…