Sot shënojmë “Ditën Ndërkombëtare të Jogës”

Më 11 dhjetor, të vitit 2014, Kombet e Bashkuara shpallën datën 21 Qershor, ‘Ditë Ndërkombëtare të Jogës’. Kremtimi i kësaj dite, shërben për të edukuar popullatën në lidhje me përfitimet e praktikimit të jogës. Për të shënuar këtë ditë, Radio KFOR-i ka kontaktuar instruktoren e jogës, znj. Besarta Hamiti, e cila tregoi për përparësitë e…

Humanizmi, njëra nga vlerat më të larta të njeriut

Mirësia dhe humanizmi paraqesin disa nga vlerat dhe tiparet më të larta njerëzore. Të qenurit empatik dhe human ndaj njëri-tjetrit, lartëson misionin tonë si njerëz. Sot, me 21 qershor, në gjithë botën shënohet ‘Dita Botërore e Humanizmit’, për të bërë thirrje për njerëzit, organizatat dhe institucionet që të ndihmojnë njerëzit në nevojë dhe për të…