Të rejat javore në teknologji

Samsung duket që po planifikon që ta hedh në treg telefonin e ri, me çmim më të lirë. Kompania po përgatitet të prezantojë së shpejti telefonat e gjeneratës së ardhshme Galaxy Z Fold dhe Galaxy Z Flip, e një raport i ri sugjeron që Samsung, mund të prezantojë gjithashtu një telefon fleksibël më të lirë…