KFOR-i përmes donacioneve, kontribuon në përmirësimin e mirëqenies së të gjithëve njerëzve në Kosovë

Ekipi Ushtarak dhe Civil (CIMIC) i KFOR-it, përmes donacioneve të shumta edhe sot (31.05.22) dëshmuan përkushtimin dhe ndihmën në përmirësimin e mirëqenies së të gjithë njerëzve në Kosovë. Me inicimin e LMT-së, organizata jo-qeveritare ‘Lady-cc4 women’, nga ky donacion përfituan 1 makinë për qepje, 4 laptopë dhe një kompjuter. Organizata në fjalë, që ofron shërbime…

Policia e Kosovës apelon për kujdes në trafik!

Policia e Kosovës, me njësitet e saj, në të gjitha rrugët e vendit, po realizon kontrolle intensive, me qëllim të menaxhimit të trafikut dhe parandalimit të aksidenteve rrugore. Policia apelon për zbatim të rregullave të qarkullimit, për të shmangur parakalimet e gabuara çka bëhen shkas për aksidente apo për bllokim të trafikut, tha kështu për…

Mbroni mjedisin dhe shëndetin, “Dita Botërore Pa Duhan” sivjet na sjell shumë arsye për ta lënë duhanin

E vendosur qysh nga viti 1987, 31 maji në kalendarin e Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), i është ndarë shënimit të “Ditës Botërore Pa Duhan”. Sivjet OBSH-ja kërkon që të rrisë vetëdijesimin për mbrojtjen e ambientit, andaj kjo ditë shënohet me temën “Duhani: Kërcënim për mjedisin tonë”. Fushata në fjalë, synon të rrisë ndërgjegjësimin e…