Gjenjda aktuale me Covid-19

Bazuar në të dhënat e Ministrisë së Shëndetësisë (MSh) së Kosovës, vetëm gjatë ditës së djeshme (06.12.21) nga 1.817 testime, 4 persona kanë rezultuar pozitiv me COVID-19. Sipas MSh-së, gjatë 24 orëve të fundit, nuk është shënuar asnjë rast i vdekjes nga CoViD-19, ndërsa në total numri i rasteve aktive është 318 persona. Sa i…

Sot vihet në pah rëndësia e aviacionit civil për zhvillimin shoqëror dhe ekonomik

7 Dhjetori, në kalendarin e Kombeve të Bashkuara i është ndarë shënimit të “Ditës Ndërkombëtare të Aviacionit Civil”. Për të kuptuar rëndësinë e kësaj dite, Radio KFOR-i ka zhvilluar intervistë me Drejtorin e Përgjithshëm të Autoritetit të Aviacionit Civil të Kosovës, z. Bujar Ejupi, i cili nënvizoi rëndësinë që ka aviacioni civil në zhvillimin e…