‘WiseWord Kosova’, fton studentët e interesuar që të studiojnë në Mbretërinë e Bashkuar

Organizata ‘WiseWord Kosova’, me seli në Prishtinë, ndër vite ka krijuar mundësi të shumta për studentët nga Kosova, për të fituar bursa, duke ju mundësuar studime në universitetet më prestigjioze në Mbretërinë e Bashkuar. Së fundmi kjo organizatë ka organizuar olimpiadën për të rinj, duke iu mundësuar të rinjve përfitimin e bursave për studime dhe…

Aktivitete të shumta kulturore gjatë ditëve në vazhdim

Radio K4 ka pasur gjithmonë një hapësirë të veçantë për ngjarjet kulturore në vendin tonë dhe jo vetëm, përmes këtij artikulli ju sjellim disa nga ngjarjet kulturore që mund të ndiqni gjatë ditëve në vazhdim, shfaqje teatrale, performanca muzikore dhe shumë aktivitete të tilla. Sot (22.11.21), në Kino Armata, do të keni mundësi të shikoni…