Dita Botërore e Shkencës për Paqe dhe Zhvillim

Me qëllim të vënies në pah të rolit vendimtar që ka shkenca në shoqëri dhe nevojën për të angazhuar publikun e gjerë në debate mbi çështjet e reja shkencore, çdo 10 nëntor shënohet ‘Dita Botërore e Shkencës për Paqe dhe Zhvillim’. Këtë vit, në një kohë kur bota po vazhdon luftën me pandeminë globale Covid-19,…