Aktivitetet që mund t’i bëni gjatë verës me fëmijët tuaj

Tashmë fëmijët kanë përfunduar procesin mësimor dhe duke qenë në stinën e verës, prindërit duhet t’i aktivizojnë të vegjlit e tyre në sa më shumë aktivitete të ndryshme fizike, në mënyrë që të shmangin të qëndruarit pasiv, duke përdorur pajisjet teknologjike. Radio KFOR-i, gjithnjë bazuar në këshillat e psikologëve dhe sociologëve, ju ofron disa ide…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Me 19 korrik, të vitit 1954, shtëpia diskografike ‘Sun Records’, lansoi këngën e parë të këngëtarit Elvis Presley, të titulluar ‘That’s All Right’. Vetëm rreth 7 mijë kopje origjinale të kësaj kënge, janë lansuar në gjithë botë. Kjo këngë u bë një hit në Memphis, në qytetin ku edhe jetonte Presley, në atë kohë.…