Shënohet sot “Dita Botërore Kundër Punës së Fëmijëve”

Me moton “Viti ndërkombëtar për eliminimin e punës së fëmijëve”, shënohet sot ( 12 qershor), “Dita Botërore Kundër Punës së Fëmijëve”. Në mbarë botën, vlerësohet se janë rreth 152 milionë fëmijë që janë të detyruar të punojnë dhe pothuajse gjysma e tyre, rreth 73 milionë fëmijë, kryejnë punë të rrezikshme. “Në Kosovë, vlerësohet se rreth…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Me 12 Qershor, të vitit 2008, këngëtarja e ndjerë Amy Winehouse, kishte performuar gjatë hapjes së një galerie në Moskë, për pronarin e skuadrës futbollistike ‘Chelsea’, Roman Abramovich. Është raportuar se këngëtarja për këtë paraqitje disa minutëshe ishte paguar 1 milion dollarë. – Me 12 Qershor, të vitit 2005, bendi Pink Floyd, njoftoi se…

Hitet më të mira në Radio K4

Radio KFOR-i, po vazhdon të ju sjellë hitet më të reja nga tregu vendor dhe ai ndërkombëtar, për të plotësuar shijen muzikore të të gjithë dëgjuesve. Lansimet më të fundit nga artistët më në zë, i dëgjoni pikërisht në Radio KFOR. Së fundmi njëra ndër këngët më të dëgjuara, është bashkëpunimi i Gims me Dhurata…