Sot vihet në pah rëndësia e teknologjisë, si pjesë e pashmangshme e së ardhmes globale

21 prilli, i është ndarë shënimit të “Ditës Botërore të Kreativitetit dhe Inovacionit”, duke rikujtuar krijimtaritë, falë të të cilave ne sot gëzojmë kushte më të mira për jetesë. Një nga qendrat që për mision ka zhvillimin e kulturës së inovacionit në Kosovë dhe që kontribuon shumë në këtë drejtim, është Innovation Centre Kosovo (ICK),…