Përmes një donacioni KFOR-i ndihmon shkollën ‘Lidhja e Prizrenit’ në Pejë

Misioni i KFOR-it po vazhdon edhe më tej t’ju dalë në ndihmë të gjithë njerëzve në Kosovë, veçanërisht të rinjve, duke dhuruar donacione të shumta për institucionet shkollore në komuna të ndryshme, me qëllim të përmirësimit të infrastrukturës dhe cilësisë së arsimit në Kosovë. Të premten (18.12.20), përfituese e donacionit të radhës ka qenë Shkolla…

Blogerja Rita Saraqi, pjesë e kampanjës për mbrojtje nga ‘CoViD-19’, në Radio KFOR

Solidarizimi dhe bashkimi me mendje dhe veprime në këtë kohë pandemie, është një nga detyrimet e të gjithë njerëzve për të mbrojtur njëri-tjetrin dhe bashkërisht për të kaluar situatën e pandemisë. Për të gjithë dëgjuesit e Radio KFOR-it blogerja nga Prishtina, Rita Saraqi, pati një mesazh vetëdijesues për të qenë të kujdesshëm në këtë kohë…

Artisti ynë i ditës, Bruno Mars

Peter Gene Hernandez, i njohur ndryshe si Bruno Mars është këngëtar Amerikan, kantautor, producent, muzikant dhe valltar. Para se të bëhej i famshëm, Bruno Mars, shkruante këngë për artistë të tjerë të famshëm. Një ndër idhujt e tij më të mëdhenj ishte Michael Jackson, nga i cili është inspiruar shumë prandaj Bruno nuk është vetëm…