Sot po shënohet ‘Dita Botërore e Postës’

Në kohën kur teknologjia e komunikimit është në zhvillimin e saj më të lartë, të komunikosh më dikë përmes letrave, tregon se sa shumë e keni për zemër atë person. Dërgimi i letrave dhe kartolinës ka qenë një traditë shumë e zhvilluar në gjithë botën, kurse me zhvillimin e teknologjisë kjo traditë po shuhet. Data…

Nesër fillon ‘Festivali i 1-rë Ndërkombëtar i Filmit Sportiv – Prishtina 2020’

Për herë të parë në Kosovë, nga data 10 deri më 12 tetor, mbahet “Festivali Ndërkombëtar i Filmit Sportiv “Prishtina 2020”, nën organizimin e Komitetit Olimpik të Kosovës. Për të mësuar më shumë rreth këtij festivali, Radio KFOR-i, intervistoi Presidentin e Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasanin, i cili theksoi: “Më 10 tetor është hapja…

Gazetarja që luftoi me ‘CoViD-19’: Ruani mantel bardhët, jeta e tyre është në dorën tuaj

Tetori, është muaji i 8-ti me radhë në përballje me pandeminë ‘CoViD-19’ në Kosovë.  Të dhënat e Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik tregojnë se numri i të infektuarve me këtë virus, tanimë ka kaluar 16-mijëshin, andaj në vazhdimësi po bëhet thirrje për respektim të masave anti-CoViD. Ballafaqimi me këtë virus nuk është i lehtë, thotë…