KFOR-i dhuron pajisje mbrojtëse kundër COVID-19, në jug dhe në veri të Mitrovicës

Për të kontribuar në masat e parandalimit dhe mbrojtjes nga përhapja e virusit COVID-19, Komandanti i Komandës Rajonale të Lindjes-KFOR, Koloneli, Eric Riley, i shoqëruar nga personeli i tij mjekësor, dje (7 prill), dhuruan 4000 doreza josterile, 200 doreza sterile, 20 kuti me maska-N95, 350 maska për pacientë, 100 mantele për pacientë, 54 dezinfektues  duarsh…

Rri n’shpi dhe shiko shfaqje teatrale

Me moton “Teatri ka ekzistuar para nesh dhe do të ekzistojë përjetësisht”, dashamirët e teatrit, tashmë kanë mundësi të shikojnë shfaqje të ndryshme teatrale edhe duke qëndruar në shtëpi. Kjo mundësi është krijuar me nismë të Teatrit Kombëtar të Kosovës dhe Teatrit të Gjilanit, të cilët kanë krijuar një kalendar online. Si erdhi deri tek…

Në ‘Ditën Ndërkombëtare të Komunitetit Rom’ bëhet thirrje për respektim të të drejtave të tyre

Që nga viti 1990, 8 Prilli është shpallur si ‘Dita Ndërkombëtare e Komunitetit Rom’, si kremtim i historisë rome, traditave dhe kulturës, por njëkohësisht kjo ditë shërben edhe si thirrje për përfshirje sociale të këtij Komuniteti. Radio KFOR-i ka kontaktuar mediatoren shëndetësore në OJQ-në ‘Syri i Vizionit’ në Pejë, Agnesa Toskën, e cila tha se…