Radio KFOR-i vjen në qytetin tuaj!

Që nga viti 1999 valët e radio KFOR-it dëgjohen me shumë ëndje, pasi janë valë që transmetojnë mesazhe edukative, kulturore, mesazhe për tolerancë dhe bashkëjetesë. E, me rastin e shënimit të 20 vjetorit të themelimit të saj, ekipi i Radio KFOR-it  është duke vizituar qytete të ndryshme në Kosovë, për të qenë sa më afër…

Në Prishtinë hapet mini-biblioteka e parë

Në kuadër të projektit ‘Merr një libër, kthe një tjetër’ nga organizata ‘Etea’ në Prishtinë, ka filluar hapja e mini-bibliotekave të ndryshme nëpër lagje të qytetit. Biblioteka e parë u hap në lagjen ‘Dardania’ të Prishtinës, ndërkaq projekti ka për qëllim që qytetarët të kenë mundësi të lexojnë por edhe shkëmbejnë libra të ndryshëm. Bibliotekat…

Atdhe Mulla sjell krijimtarinë e tij ndër vite në ‘Digital Exhibition & Talk’

Nesër(7 nëntor) duke filluar nga ora 19:00, në hapësirat e ‘Fondacionit Shtatëmbëdhjetë’, në kuadër të “Digital Exhibition & Talk” vjen fotografi Atdhe Mulla i cili do të shpalosë  fotografi të realizuara ndër vite nën temën “Në marrëdhënie dashurie dhe urrejtje me mediumin” (In Love and Hate Relationship With the Medium). Fotografi, Atdhe Mulla ndër të…

Me shfaqje të shumta vazhdon Festivali i Teatrove

Në “Kolegjin AAB”, ka dy ditë [nga 4 Nëntori] që ka nisur edicioni i tretë i Festivalit të Teatrove “Prishtina International Theater Festival 2019”. Edicioni i sivjetmë i këtij Festivali është hapur në teatrin AAB “Faruk Begolli”, në praninë e një numri të madh artistësh, dashamirësh të artit, përfaqësues të tjerë dhe studentë të shumtë.…