Ekspozita e titulluar ‘Dhuna nuk fshehet mrena mureve’ paraqet dhunën në familje

Nesër (27.06.19) në qytetin e Gjilanit përkratësisht në sheshin ‘Agim Ramadani’, duke filluar nga ora 11:30 do të hapet ekspozita e titulluar ‘Dhuna nuk fshehet mrena mureve’, organizuar nga ‘Rrjeti i Grave të Kosovës’. Kjo ekspozitë shpalos tregime të vërteta të grave dhe burrave të cilët kanë përjetuar dhunë në familje. Po ashtu organizatorët do…

Festivali “Sunny Hill” sivjet edhe më madhështor

Pas suksesit të jashtëzakonshëm të edicionit të kaluar të festivalit më të madh ndërkombëtar të muzikës ‘Sunny Hill Festival’, edhe më mbreslënës pritet të jetë edicioni i sivjetmë, i cili do të mbahet me datat  2, 3 dhe 4 gusht, në parkun e Gërmisë, në Prishtinë. “Këtë vit, festivali do të jetë edhe më madhështor…

Shënohet edhe në Kosovë ‘Dita Botërore e luftës kundër abuzimit dhe trafikimit të drogave’

Dita e sotme ’26 qershor’, simbolizon ‘Ditën Botërore të luftës kundër abuzimit dhe trafikimit të drogave’, e caktuar për herë të parë më 7 dhjetor 1987, nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara, me qëllim të krijimit të një shoqërie të shëndoshë dhe pa drogë. Kombet e Bashkuara, qeveritë, organizatat joqeveritare, mediat dhe qytetarët…