Përfundon java e ‘Sigurisë Kibernetike’

Edicioni i dytë i javës për ‘Sigurisë Kibernetike’, është mbajtur në Prishtinë, organizuar nga  ‘Innovation Centre Kosovo’ (ICK) dhe ‘Sentry Cyber Security’. Në kuadër të javës për ‘Siguri Kibernetike’, ekspertë të sigurisë kibernetike kanë diskutuar dhe kanë ndarë përvoja të ndryshme për siguri, në teknologjinë informative dhe kompjuterike. Fitues të njërës nga garat ‘Corporate Networking…

Nesër përfundon ‘Komedia Fest’

Nesër (22.09.18) pritet të përfundoj edicioni i 16-të, i festivalit shumëdimensional me fokus komedinë, i percjellur me muzikë dhe ekspozita të ndryshme. Festivali komik “Komedia Fest”, i cili ka filluar më 16 shtator, programin do ta vazhdoj sonte, me shfaqjen “Maratonistët” dhe me performancën muzikore të Arian Randobrava në saksofon, në Teatrin e qytetit të Preshevës.…

Kosova ka filluar ‘Javën e Lëvizshmërisë’ për të shënuar ‘Ditën Botërore pa Vetura’

Ngritja e vetëdijës shoqërore për rëndësinë e mjedisit jetësor, me theks të veçantë të ajrit, ka bërë që 22 shtatori të shpallet ‘Dita Botërore pa Vetura’. Nismës globale, i është bashkuar sivjet edhe Kosova, e cila shënimin e kësaj dite e ka filliuar me “Javën e lëvizshmërisë”, me aktivitete që janë shtrirë në qytetet krysore…