Familja, shtyllë kryesore e shoqërisë

“Dita Ndërkombëtare e Familjes” shënohet me datën 15 maj të çdo viti, është një nismë e Kombeve të Bashkuara, që nga viti 1994, për të vënë në pah vlerat e familjeve tradicionale si dhe të atyre jo tradicionale, të cilat janë themel i shoqërisë. Shënimi i “Ditës Ndërkombëtare të Familjes” ofron një mundësi për të…

Familja, shtyllë kryesore e shoqërisë

“Dita Ndërkombëtare e Familjes” shënohet me datën 15 maj të çdo viti, është një nismë e Kombeve të Bashkuara, që nga viti 1994, për të vënë në pah vlerat e familjeve tradicionale si dhe të atyre jo tradicionale, të cilat janë themel i shoqërisë. Shënimi i “Ditës Ndërkombëtare të Familjes” ofron një mundësi për të…

Së shpejti fillon ‘’Euro 2024’’

Një muaj na ndanë nga fillimi i ‘’Euro 2024’’. Shqipëria ndodhet në një grup me Spanjën, Kroacinë dhe Italinë, grup ky mjaft i vështirë, por Shqipëria ka arritur të mposhtë kombëtare të mëdha viteve të fundit dhe tani do ta ketë mundësinë për ta dëshmuar fuqinë reale. Fanellat zyrtare të Shqipërisë në ‘’Euro 2024’’ do…