Vende të lira pune në KFOR

Kontingjenti Austriak – Ekipi Monitorues për Mbikëqyrje (LMT) i KFOR-it me bazë në Rahovec, ka hapur disa vende të lira pune, për PËRKTHYES. Për të aplikuar për këto pozita, kërkohet rrjedhshmëri në lexim dhe në të folur në tre gjuhë: shqip, serbisht dhe anglisht. Të interesuarit, duhet të kenë edhe njohuri kompjuterike dhe aftësi në trajtimin…