Policia e Kosovës bën apel për kujdes në komunikacion!

Policia me zyrtarët e saj janë duke kryer aktivitete operacionale në terren, me qëllim që të parandalohen aksidentet rrugore, por edhe janë duke ndërmarr masa ndëshkuese ndaj atyre personave që nuk respektojnë rregullat dhe shenjat e trafikut. Gjatë 24 orëve, Policia e Kosovës njofton se janë shqiptuar gjithsej 1.470 tiketa, për kundërvajtje të ndryshme trafiku,…

Shijoni ditën e sotme me një koktej

“Dita Botërore e Koktejit” shënohet sot, më 13 maj. Edhe pse pothuajse asnjë festë nuk mund të kaloj pa kokteje, shijet janë të ndryshme kur bëhet fjalë për përzierjen e llojeve të ndryshme të pijeve alkoolike dhe joalkoolike. Përzierja e koktejeve, përveç shijes, pamjes dhe ngjyrave të bukura, ofron edhe një pasion të veçantë që…