“Dita Botërore e Mendimit” promovon paqe, bashkëpunim dhe mirënjohje

“Fillo të mendosh, fillo të ndryshosh!” (Start Thinking, Start Changing!), kjo është motoja nën të cilën data e sotme 22 shkurti, shënon “Ditën Botërore të Mendimit”. E shënuar që nga viti 1926, “Dita Botërore e Mendimit”, është një ditë e miqësisë ndërkombëtare dhe ka për qëllim të promovojë solidaritetin ndërkombëtar, të rrisë ndërgjegjësimin për problemet…