Ruajtja e energjisë elektrike, një veprim i domosdoshëm

Ruajtja e energjisë elektrike, është një proces i rëndësishëm për të siguruar furnizimin e qëndrueshëm dhe efikas të energjisë. Ka disa mënyra për të ruajtur energjinë elektrike, e më poshtë lajmit ju sjellim disa nga to: – Izoloni objektet e banimit. – Izoloni dritaret dhe dyert me shirita dhe shkumë. – Mbyllni perdet, roletat dhe…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Me 27 nëntor, të vitit 1982, këngëtari Lionel Richie, u pozicionua në vendin e parë të top listës amerikane, me këngën ‘Truly’. Këngëtari, arriti që çdo vit, ndërmjet viteve 78-86, të ishte në pozitën e parë të top listës muzikore amerikane ‘Billboard Hot 100’, me këngë të shkruara nga vet ai, siç janë këngët:…