Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

-Me datën 18 dhjetor, të vitit 1980, ka lindur këngëtarja Christina Aguilera. -Më 18 dhjetor, të vitit 2016, grupi i vajzave Fifth Harmony, njoftuan se anëtarja e bendit Camila Cabello, është larguar nga grupi. Cabello ia doli mjaft mirë si solo këngëtare, ajo arriti që të zë vendin e parë në Billboard, në vitin 2018…

Nëntor i pasur me filma premierë

Me histori të ndryshme, qoftë të bazuara në ngjarje të vërteta, imagjinare dhe festive, do të jenë filmat që publikohen së shpejti. Në listën e mëposhtme sjellim datat dhe titujt e tyre: Filmi ‘Leo’ – Data e publikimit: 21 nëntor Filmi ‘Bye Bye Barry’ – Data e publikimit: 21 nëntor Filmi ‘Do Not Disturb’ –…

Të rejat javore në teknologji…

Përmbledhjen javore në teknologji, e fillojmë me të rejat nga kompania Samsung, e cila ka bërë një hap të madh për të ardhmen e teknologjisë së smartfonëve, me prezantimin e “Galaxy AI”. Samsung konfirmoi se do të lansojë softuerin e ri, përmes së cilit do të ofrohen përkthime në kohë reale të audios dhe tekstit…