Këngët premierë në Radio KFOR

Këngët të cilat nga dita e sotme mund ti dëgjoni premierë në Radio KFOR, janë: Ari Lennox – Get Close Arcangel – Me Gusta Tu Flow Ashley Sienna – Siren Cheat Codes x Sam Feldt – You Don’t Even Know Me Daddy Yankee – Bonita Dolly Parton x Pink x Brandi Carlile – (I Can’t…

Sot nderojmë studentët!

‘Dita Ndërkombëtare e Studentëve’ është mundësia e përsosur që t’i nderojmë ata. Nga të gjitha cepat e globit, studentët punojnë shumë për të arritur qëllimet e tyre në karrierë dhe për të bërë ndryshime pozitive në botë. ‘Dita Ndërkombëtare e Studentëve’, që shënohet sot më 17 nëntor, është një ditë e multikulturalizmit, diversitetit dhe bashkëpunimit…