Policia e Kosovës në përpjekje për të parandaluar aksidente rrugore

Policia e Kosovës po vazhdon të ndërmarrë një sërë aktivitetesh në identifikimin e kundërvajtësve të ndryshëm në komunikacion, me qëllim parandalimin e aksidenteve. Policia do të vazhdojnë me aktivitete të shtuara dhe apelojnë tek shoferët që të bëjnë kujdes gjatë ngasjes së veturave. Policia e Kosovës fton qytetarët që të bashkëpunojnë më policinë. Për të…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Më 31 korrik, të vitit 2010, këngëtarja Alicia Keys u martua me producentin Swizz Beatz (Kasseem Dean), në një ceremoni private në ishullin e Korsikës. Keys ishte shtatzënë me fëmijën e tyre të parë, një djalë, të cilin e pagëzuan me emrin Egjipt. – Më 31 korrik, të vitit 1959, këngëtari Cliff Richard, qëndroi…