Këngët më të reja, mund ti dëgjoni në Radio KFOR

Muzika ka aftësinë unike për të shprehur dhe ndikuar në emocionet tona. Ajo mund të na ngritë shpirtin, të na qetësojë, të na inkurajojë dhe të na sjellë kujtime të veçanta. Përmes muzikës, mund të shprehim dhe të përcjellim ndjenja të thella, duke na ndihmuar të lidhemi me emocionet tona dhe të krijojmë një ndjenjë…

Edicioni i pestë i ‘Prishtina Trails’ fillon nesër

Vrapimi nuk është vetëm një ushtrim i shkëlqyeshëm fizik, por gjithashtu ka përfitime të rëndësishme për mirëqenien e shëndetit mendor. Prandaj, duke ditur përfitimet e vrapimit ‘Prishtina Trails’, vazhdon tutje me edicionin e pestë, i cili mbahet me datat 10 dhe 11 qershor, 2023. Këtë vit gara organizohet në tri disiplina, në 10 km, në…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Më 9 qershor, të vitit 1984, këngëtarja Cyndi Lauper, qëndroi për dy javë në tabelën e këngëve më të dëgjuara në Amerikë, me këngën ‘Time After Time’. – Në po këtë datë, të vitit 2007, kënga ‘Umbrella’ nga Rihanna dhe Jay-Z, arriti në pozitën e parë të top-listës muzikore ‘Billboard Hot 100’. – Në…