Të rejat javore në teknologji

Përmbledhjen teknologjike këtë javë e fillojmë me të rejat nga Apple, kompani kjo e cila ka njoftuar për një paketë të tërë të veçorive të reja për iPhone, iPad dhe Mac, duke përfshirë mundësinë që iPhone ose iPad-i juaj të përdorë aplikacionin për të lexuar çdo tekst që shkruani. Nga tani e tutje, vetëm nëse…