Këngët premierë në Radio K4

Radio KFOR-i ju sjellë edhe këtë javë këngët më të reja, të publikuara zyrtarisht në treg sot (17.03.23). Këngët premierë, mund ti dëgjoni në Radio KFOR dhe më poshtë lajmit mund të shihni se cilat janë ato: Lova – And The Oscar Goes To Gryffin – Dreams Taylor Swift – Eyes Open Tori Kelly –…

Sot shënohet “Dita e Shën Patrikut”

Më 17 mars, shumë njerëz vishen me të gjelbër dhe dekorohen me shamrocks (Gjethe e gjelbër fati), për nder të ditës së irlandezëve. Sipas historisë, veshja e traditës së gjelbër, daton në një histori të shkruar për Shën Patrikun, në vitin 1726, e cila shkruan se Shën Patriku, vishej me veshje jeshile. Përveç në Irlandë…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Me 17 mars, të vitit 1979, këngëtarja Gloria Gaynor, për 4 javë rresht u radhit në pozitën e parë të këngëve më të mira, në Mbretërinë e Bashkuar, me këngën e saj ‘I Will Survive’. Kënga fillimisht ishte regjistruar nga bendi ‘The Righteous Brothers’, mirëpo titullohej ‘Substitute.’ – Në po këtë datë, të vitit…