Frymëzojeni zemrën me art, në ‘Ditën e Artit’

Puna artistike, plotëson nevojën tonë bazë për harmoni dhe ekuilibër, i bashkon njerëzit, vepron si një formë e rëndësishme e komunikimit që kapërcen edhe barrierat gjuhësore. ‘Dita e Artit’ e cila shënohet sot  (31.01.23), e njeh rëndësinë e artit në jetën tonë dhe inkurajon të gjithë artistët, që të ndjekin talentet e tyre të llojllojshme.…