Të rejat javore në teknologji

Përmbledhjen javore e nisim me më të rejat që na vijnë për telefonin e ri One Plus 11. I njohur më parë si 11 Pro, tani One Plus 11, pritet të jetë në dispozicion me ngjyrat, e zezë-mat dhe e gjelbër me shkëlqim dhe i njëjti do të vijë me Snapdragon 8 Gen 2. One…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Me 3 dhjetor, të vitit 1991, Madonna shfaqet në programin e lajmeve Nightline, ku ajo debutonte në videon e saj për këngën “Justify My Love”, të cilën MTV refuzoi ta transmetojë, për shkak të përmbajtjes eksplicite. – Në vitin 1971, Deep Purple mbërrijnë në Montreux, në Zvicër, për të regjistruar albumin e tyre ‘Machine…