Kurseni energjinë elektrike, kurseni xhepin tuaj dhe kontribuoni në një furnizim të qëndrueshëm

Furnizimi i qëndrueshëm i energjisë elektrike në Kosovë dhe kudo në botë, gjatë periudhës dimërore, është i vështirësuar. Prandaj, secili banor i botës mbart rolin dhe përgjegjësinë që të kontribuojë në kursimin e energjisë elektrike. Për të kursyer energjinë elektrike, ne të gjithë si shoqëri duhet që të fillojmë të vetëdijesohemi, se si po e…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Me 23 nëntor, të vitit 2008, albumi “Spirit”, që njëherit ishte edhe albumi debutues i këngëtares Leona Lewis, zuri pozitën e parë të albumeve më të mira në Mbretërinë e Bashkuar. “Spirit” gjithashtu ishte albumi i 6-të, më i shitur në botë, për vitin 2008. – Me 23 nëntor, të vitit 1974, albumi “It’s…