Futbollistët më të pëlqyer nga fëmijët

Futbolli është një lojë jashtëzakonisht e popullarizuar që tërheq vëmendjen e shumë njerëzve në mbarë botën. Ky lloj sporti, ndihmon shumë njerëz që të çlirohen nga stresi, mëson punën në grup dhe disiplinën. Një skuadër futbolli në fushën e blertë, përbëhet nga 11 lojtarë. Sporti i futbollit, për herë të parë është luajtur më 19…

Mos harroni me jetue, o njerëz të mirë!

Data e sotme (22.11.22), do të mbetet gjithmonë një datë e kobshme për artistët, për familjen, shoqërinë, miqtë dhe dashamirët e njërit prej fotografëve/artistëve më të mirë që kishim, z. Naim D. Shala. Përveç veprave të shumta artistike, të shkrepura përmes aparatit të tij fotografik, ai na la shumë kujtime të bukura, përmes së cilave,…

Nëntori, muaj i vlerësimit të familjeve ushtarake

Nëntori, është ‘Muaji i Vlerësimit të Familjeve Ushtarake’, periudhë kur SHBA nderojnë dhe njohin sakrificat dhe sfidat unike, që anëtarët e këtyre familjeve bëjnë, në mbështetje të më të dashurve të tyre në uniformë. Ndërsa ushtarakët apo gratë e tyre janë duke shërbyer, dislokuar ose trajnuar në mënyrë aktive, familjet e tyre u ofrojnë një…