Këngët premierë në Radio KFOR

Edhe muaji shtator, që po e lëmë pas, ka qenë i mbushur me muzikë të mirë, me bashkëpunime befasuese dhe me këngë që kanë thyer rekorde në platformat më të mëdha muzikore. Radio KFOR-i vazhdon t’ju sjellë premierë, këngët më të fundit, të publikuara nga artistë të njohur ndërkombëtar, të cilat mund ti gjeni më…

Rëndësia e gjuhës së shenjave

Asambleja e Përgjithshme e OKB-së, ka shpallur datën e sotme 23 shtatorin, si ‘Ditë Ndërkombëtare të Gjuhës së Shenjave’, në mënyrë që të rritet vetëdija për rëndësinë e gjuhës së shenjave në realizimin e plotë të të drejtave të njeriut. Kjo ditë, shënohet me aktivitete të ndryshme edhe në vendin tonë dhe për ta shënuar…