Gjeni freskinë tuaj verore

Janë të shumta aktivitetet që mund të kryhen gjatë pushimeve verore, për të ikur nga vapa verore. Shumë njerëz mendojnë se të shkosh në mal, është zgjidhje e duhur për të përmbushur kohën e pushimeve dhe për tu relaksuar. Shkuarja në mal, përveç argëtimit dhe shëndetit për trupin, mund të jetë edhe një zgjidhje për…

Roli i asteroideve në sistemin tonë diellor

Sot (30 qershor), të gjithë do ta kthejmë vëmendjen kah bota qiellore, për të shënuar ‘Ditën Botërore të Asteroideve’, me qëllim të edukimit të publikut për rëndësinë e asteroideve, rolin e tyre në formimin e sistemit tonë diellor, ndikimin e tyre në burimet hapësinore dhe rëndësinë e mbrojtjes së planetit tonë. Kujtojmë që ‘Dita Botërore…