Të rejat javore në teknologji

Javën që kemi lënë pas e kemi nisur me lajme për zbulime teknologjike për fushën e arsimit. Tani platforma ‘Erudera’, është lansuar zyrtarisht. Po flasim këtu për një platformë globale të kërkimit të programeve universitare dhe akademike. Duke përdorur inteligjencën artificiale dhe mësimin e makinerive, kjo platformë synon të ndihmojë studentët në mbarë botën të eksplorojnë…