Këngët më të reja në Radio KFOR

Faqja e Radio KFOR-it është vendi ku i mësoni titujt e këngëve të reja çdo javë. Edhe sot, më poshtë lajmit, ekipi i Radio KFOR-it ju sjell vetëm disa nga emrat e artistëve dhe titujt e këngëve premierë, të cilat mund ti dëgjoni në ditët në vijim në Radio KFOR: The Chainsmokers – I Love…

Aktivitete të shumta kulturore ditëve në vazhdim

Muaji maj po duket i mbushur me aktivitete të shumta kulturore, ku të gjithë artdashësit do të gjejnë veten në ngjarje të shijeve të ndryshme kulturore me shfaqje baleti, filma, koncerte të muzikës klasike dhe forma të tjera të artit. Radio KFOR-i më poshtë lajmit ju sjellë disa prej ngjarjeve më interesante që mund ti…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Më 13 maj, të vitit 1989, këngëtarja Kylie Minogue, arriti që të klasifikohet në pozitën e parë në Angli me këngën ‘Hand On Your Heart’. – Në këtë datë, të vitit 2011, kënga ‘Like A Rolling Stone’, e këngëtarit Bob Dylan, ishte cilësuar si kënga më e mirë e artistit nga revista ‘Rolling Stone’,…