‘Lazdrohu Sport Kids’ shpalosën në Radio K4 aktivitetet e tyre të shumta në natyrë

Stinët pranverë dhe verë, janë stinët ideale për të eksploruar natyrën, për të zhvilluar aktivitete rekreative, për t’i kontribuar shëndetit tonë dhe për të parë bukuritë që ka natyra. Prandaj, muajin maj, Radio KFOR-i ia ka dedikuar kampanjës #hikingk4 , përmes së cilët shpalosim tek dëgjuesit qindra aktivitete rekreative, për të gjitha moshat. Ditën e…

Kufjet ‘SONY Wireless’ po i presin fituesit fatlum

Radio KFOR-i dhe Revista 4You po e vazhdojnë lojën shpërblyese, ku çdo muaj dhurojmë kufje ‘Wireless SONY’. Kësaj radhe fituesit fatlum do të përcaktohen drejtpërdrejtë në emisionet e Radio KFOR-it. Me datën 18 maj, dëgjuesit do të kenë mundësi që përmes telefonatave në emisione, të bëhen pjesë e kësaj loje shpërblyese. Nëse na ndiqni dhe…

Infermierët, heronjtë e mantelit të bardhë

“Infermierët: një zë për të udhëhequr – Investoni në infermieri dhe respektoni të drejtat për sigurimin e shëndetit global”, me këtë moto sot, me 12 maj, shënohet ‘Dita Ndërkombëtare e Infermierëve’, për të nderuar komunitetin e miliona infermierëve në botë, të cilët me punën e tyre të përditshme shpëtojnë jetë. 12 maji, ka një rëndësi…