Policia e Kosovës, apelon për kujdes në komunikacion gjatë sezonit dimëror

Policia e Kosovës si një nga institucionet kryesore në vend për mbarëvajtjen e rendit dhe sigurisë, në vazhdimësi ka apeluar nëpërmes fushatave vetëdijesuese dhe komunikatave për qytetarët për të qenë të kujdesshëm gjatë pjesëmarrjes në trafik. Policia e Kosovës, edhe kësaj radhe, apelon tek të gjithë shoferët që të jenë të kujdesshëm gjatë këtij sezoni…

Kur vullnetarizmi krijon ndjenjën e përkatësisë

Një shoqëri që mbështet dhe inkurajon forma të ndryshme të vullnetarizmit, ka të ngjarë të jetë një shoqëri që promovon mirëqenien e qytetarëve, dhe këtë e bëjnë njerëzit e vullnetit të mirë, të cilët angazhohen në vullnetarizëm për një sërë arsyesh: për të ndihmuar në eliminimin e varfërisë , për të përmirësuar shëndetin dhe arsimin…