Përkujdesuni që sot ti vishni bukur kafshët tuaja

Kafshët shtëpiake pa dyshim që janë shoqëruesit dhe miqtë tuaj më të mirë, për gjithë familjen. Për fëmijët ata mund të jenë argëtues dhe për pjesën tjetër të familjes dhurojnë ngrohtësi dhe siguri. Imagjinoni sa simpatik do të dukej një qenush i vogël, i veshur me rroba apo të personazheve të ndryshme filmike. Pikërisht, për…

Fakte interesante në Radio KFOR!

Mësoni më shumë rreth botës së mahnitshme, me fakte interesante të cilat në shumë raste edhe na mahnitin. Në vijim ju njohim me disa fakte interesante, të cilat ndoshta nuk i keni dëgjuar më parë: – A e keni ditur që Islanda, Ishujt Faroe dhe Ishulli i Manit kanë pretendime se kanë parlamentin më të…

Dogana e Kosovës dhe Policia e Kosovës me operacion të përbashkët të kontrollit ndaj veprimtarive ilegale

Në kuadër të realizimit të detyrave dhe autorizimeve ligjore, Policia e Kosovës ka asistuar dhe mbështetur Doganën e Kosovës në realizimin e kontrollit mbi legjitimitetin e pajisjeve që shërbejnë për prodhimin e BITCOIN. Rreth kësaj situate, Radio KFOR-i ka zhvilluar një intervistë me zëdhënësin e Doganës së Kosovës, Adriatik Stavileci, i cili tregoi rreth aksioneve…