Kujdesi në komunikacion gjatë sezonit të dimrit, Policia e Kosovës apelon për kujdes

Policia e Kosovës, si një nga institucionet kryesore për sigurinë e qytetarëve, vazhdimisht apelon që të keni kujdes të shtuar në komunikacion gjatë stinës së dimrit. Radio KFOR-i kontaktoi me Policinë e Kosovës, të cilët kanë ndarë disa këshilla dhe rregulla që duhet të respektojnë të gjithë pjesëmarrësit në trafik, gjatë sezonit të dimrit: “Asnjëherë…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 6 dhjetor të vitit 1965, The Rolling Stones inçizuan këngën e famshme ‘19th Nervous Breakdown’, në studion RCA në Los Angeles. Në këtë ditë në vitin 1969, Led Zappelin debutuan në Amerikë me këngën ‘Whole Lotta Love’, duke u bërë një nga këngët më të dëgjuara në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Në vitin…