Premierat e filmave gjatë javës së ardhshme

Ashtu siç kishte nisur edhe pritet të përfundoj muaji nëntor, për sa i përket filmave që do të shfaqen premierë gjatë javës së ardhshme, pasi që lista do të jetë e gjatë edhe këtë fillim muaji, për të plotësuar shijet e adhuruesve të zhanreve të ndryshme. Në fakt, presim edhe premiera filmash me përmbajtje festive,…

Të rejat javore në teknologji

Javën që sapo e kemi lënë pas, Samsung ka dëshmuar se është një hap para, kur është fjala për teknologji të reja të inkuadruara në ekranet e telefonave të mençur. Zyrtarë nga kompania Samsung, njoftuan se po sjellin ekranet “elastike” për telefonat e mençur dhe këtë njoftim e bëri Samsung Display, qe është divizioni i…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 28 nëntor në vitin 1960, Elvis Presley qëndroi për 6 javë në pozitën e parë të këngëve më të mira në Amerikë me ‘A You Are Lonesome Tonight’. Kënga përmbante një pjesë të shkëputur nga libri i Shekspirit. Në vitin 1974, John Lennon bëri paraqitjen e tij të fundit në një koncert bashkë me…