Trendet e veshjeve për sezonin e dimrit

Trendet e modës botërore shpesh diktojnë veshjen tonë. Dëshira për t’u dukur bukur e ndjerë mirë, na bënë që të kërkojmë shumë shpesh për stilet e veshjeve që dominojnë në një sezonë të caktuar. Por, cilat janë tendencat e modës për sezonin dimëror të sivjetmë, Radio KFOR-i ka pyetur kreatorin e modës, Z. Alban Mitati…

Fakte interesante!

Nëse doni të argëtoheni dhe të mësoni më shumë informacione rreth fakteve interesante dhe të çuditshme që janë të vërteta në botën tonë, mund ti lexoni disa nga to, më poshtë lajmit: – A e keni ditur se duke folur në telefon për tetë orë, do të digjni 914 kalori, ndërsa derisa e ngisni një…