Të rejat javore në teknologji

Javën që po e lëmë pas, Apple ka njoftuar për atë që me të drejtë po konsiderohet si vendim revolucionar nga vet kompania. Nga tani e tutje, nëse iPhone juaj personal pëson ndonjë defekt, të njëjtin mund ta riparon vetë përdoruesi. Në deklaratën e bërë nga Apple , theksohet se qasja e përdoruesve në pjesët rezervë origjinale, nuk…

Urime Dita Universale e Fëmijëve!

Dita Universale e Fëmijëve e Kombeve të Bashkuara, u themelua në vitin 1954 dhe çdo vit festohet më 20 nëntor, për të promovuar bashkimin ndërkombëtar, ndërgjegjësimin e fëmijëve në mbarë botën dhe përmirësimin e mirëqenies së fëmijëve. Kjo ditë mëton ti ofrojë secilit prej nesh frymëzim për të mbrojtur, promovuar dhe kremtuar të drejtat e…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 20 nëntor në vitin 1991, ‘The Rolling Stones’ njoftoi se kishin nënshkruar një marrëveshje 20 milion dollarëshe me Virgin Records, për të publikuar tre albume gjatë gjashtë viteve të ardhshme. Në vitin 2001 shtëpia në të cilën kishte jetuar Madona kur ishte fëmijë u shit në një ankand për vetëm 12 minuta për 400…