Këngët më të reja në Radio KFOR

Radio KFOR-i, po vazhdon të sjell tek ju këngët më të reja nga artistë me famë nga tregu muzikor vendor dhe ai  ndërkombëtar. Lista e këngëve të reja është mjaftë e gjatë, mirëpo ne kemi zgjedhur disa nga këngët të cilat u lansuan së fundmi dhe presim që shumë shpejt këto këngë të bëhen edhe…